Springstraps.nl - RVS Springstraps voor Duikvinnen

Leveringsvoorwaarden


BTW

Alle bij Springstraps.nl genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Prijswijzigingen voorbehouden.

Bestellen & ordernummer

Direct na uw bestelling via de website ontvangt u een bevestigingse-mail van ons. In deze e-mail staat een ordernummer welke u nodig heeft voor de betaling.

Bevat de bevestigingse-mail geen correcte gegevens of heeft u geen bevestigingse-mail ontvangen, neem dan aub contact met ons op: info@springstraps.nl.

Betaling

Verzending van uw order vindt plaats nadat wij uw betaling hebben ontvangen. Let er op dat u bij uw betaling het juiste ordernummer vermeld, deze staat in de bevestigingse-mail die u van ons heeft ontvangen.

Dit zijn onze bankgegevens:

Rabobank
Rekeningnummer 123851734
T.a.v. Multicorp, Loosdrecht

Verzending

Bij vooruitbetaling stort u het openstaande bedrag op onze rekening. Zodra uw betaling binnen is, zullen wij de bestelling versturen.

Pakketpost

Transportkosten worden de klant doorberekend op basis van de geldende TPG tarieven. Tot 10kg bedragen deze kosten € 6,20.

Rembourszendingen

U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling onder rembours te laten leveren; u rekent dan af met de bezorger van uw bestelling. Per rembourszending wordt een toeslag gerekend van € 4,00 ongeacht de grootte van uw bestelling. Deze rembourskosten komen dus bovenop de verzendkosten! Remboursleveringen zijn alleen mogelijk in Nederland.

Franco levering

Bij orderbedragen van boven de € 500,00 geschiedt franco levering. Hiervoor nemen wij contact met u op.

Speciale productie

Heeft u behoefte aan materiaal dat op maat wordt gemaakt, vraag ons dan naar de mogelijkheden. Aangezien wij alles in eigen beheer fabriceren is er op dit gebied veel mogelijk.

Vragen?

Mocht u vragen hebben betreffende onze producten of uw bestelling, neemt u dan gerust contact met ons op. Vermeldt in uw e-mail aub duidelijk uw contactgegevens en zoveel mogelijk relevante informatie betreffende uw vraag/bestelling. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Ons e-mailadres is: info@springstraps.nl
 
Springstraps.nl - RVS Springstraps voor Duikvinnen

Springstraps.nl - RVS Springstraps voor Duikvinnen

Springstraps.nl - RVS Springstraps voor DuikvinnenCopyright © 2006 Springstraps.nl - Disclaimer - Leveringsvoorwaarden